8/12/2020 Premiere Scherzo for flute and piano

EN: Despite the pandemic, the Peter Benoit Fund from Belgium organised a virtual concert on December 8th 2020 with works by graduates from the Conservatoires in Flanders and Brussels, which took place at the Royal Conservatoire Antwerp. Muilwijk’s new Scherzo for flute and piano was premiered in a sparkling way by Francisco Rojas Huertas (flute) and Patricija Ciemese (piano).

NL: Ondanks de pandemie organiseerde het Peter Benoit Fonds uit België op 8 december 2020 een virtueel concert met werken van afgestudeerden van de conservatoria in Vlaanderen en Brussel, dat plaatsvond op het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Muilwijks nieuwe Scherzo voor fluit en piano werd op sprankelende wijze uitgevoerd door Francisco Rojas Huertas (fluit) en Patricija Ciemese (piano).

DE: Der Peter Benoit-Fonds aus Belgien hat trotz der Pandemie am 8. Dezember 2020 ein virtuelles Konzert mit Werken von Absolvent(inn)en der Hochschulen für Musik in Flandern und Brüssel organisiert, und fand in der HfM Antwerpen statt. Muilwijks neues Scherzo für Flöte und Klavier wurde von Francisco Rojas Huertas (Flöte) und Patricija Ciemese (Klavier) auf funkelnde Weise uraufgeführt.